bloggpaus

Har blivit frisk nu, bara lite hostig. Men nu har jag sportlov :D skönt. fast jag har ju varit ledig hela veckan för jag har varit sjuk, har ju haft feber, varit förkyld, ont i halsen, hostig, ont i huvudet och allting :( men nu är jag bara hostig :)
 
Men iaf, imorgon ska jag med emilia och titta när hon tävlar Klas :) Första tävlingen för dom i år, lycka till! Och på söndag ska jag kanske följa med Anna, hon ska tävla L.B på fältis med Willy (en ridskolehäst från stork) :) kul :)
 
Men jag tänker ta en bloggpaus, kommer tillbaka på fredag nästa vecka, skönt att slippa tänka på bloggen och så, good bye <3
 
/evelina
Kommentarer
Postat av: Anni

Hej!
Fin blogg! ;)

Gå gärna in på min blogg för att vara med i Dagens blogg där du kan vinnna en länkning till just din blogg!
Lycka till! :D

Datum: 2013-02-24 - Tid: 10:05:25
Hemsida/blogg: http://annni.blogg.se
Postat av: Sofie

Jättesöt bild :)

Datum: 2013-02-24 - Tid: 22:34:18
Hemsida/blogg: http://www.highvoltage.blogg.se
Postat av: Emma

Hej! allt bra med dig?

Du hade kommenterat min blogg tidigare och jag har inte haft tid att svara på den fören nu. Jag är tillbaka i bloggen nu, ta gärna en kik. har uppdaterat massvis med inlägg. Bland annat vad jag ska ha på mig när jag ska på bröllop, jag har en tävling just nu där du kan vinna en länkning (både i ett inlägg och på meny sidan). Skulle vara jätte roligt om du ville vara med i min tävling :)

Jag har även skaffat ett eget domän i bloggen, så nu fungerar min blogg på www.emmaeriica.se

Vad mera har jag bloggat om som du kanske blir nyfiken på? Jag har visat hur min stil (alternativ/scene/emo) kan kombineras med söta detaljer. Jag har även bloggat och visat lite söta saker jag har köpt hem (hörlurar i form av pandor, skor osv)

Förlåt för att kommentaren låter jätte konstig och att jag bara babblade. Jag ville bara berätta lite vad jag har bloggat om. Ta gärna en kik :)


Kram!
Emma - www.emmaeriica.se

Datum: 2013-02-26 - Tid: 14:51:05
Hemsida/blogg: http://www.emmaeriica.se

Skriv kommentaren här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-m@il: (publiceras ej)

blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0