veckan...

hej, veckan har varit super kul! Fast skolan har ju börjat, det var ju tummen ner ;) Iaf, i måndags följde jag med Anna hem och vi gjrode inte så mkt, fika, rita osv. Sen gick vi till stallet då jag gick ut och gick med Joice. Sen när jag kom tillbaka hjälpte jag Anna med Lollo, sen åkte vi till ridhuset och då tittade jag när Anna red Lollo, haha ;)
 
I tisdags va jag med Anna, vi va hemma hos mig sen ville Anna åka upp till stallet, så då gjorde vi det och då gick vi ut och gick med lollo.
 
I onsdags va jag oxå med Anna, red Zena lite kort, och anna red Lollo. Sen gjorde jag väl inte så mycket.
 
Igår åkte jag till stallet med Emma, fick äntligen sitta på världens finaste ponnys rygg.<3 Det gick bra, hon var piggis ;) men hon var super snäll och duktig, fina tjejen<3 sen mockade jag och emma alla boxarna .
 
Idag har jag ju gått i skolan. sen följde emma med hem men hon åkte hem nästan på en gång, sen harr inte jag gjort något idag. skönt. är förkyld och har ont i halsen... men mamma & pappa lagar go mat, och ikväll blir det fredagsmys till film, så fredagen är räddad så att säga ;) haha...
 
/evelina
 
 
Kommentarer
Postat av: Julia

Hej, grymt fin blogg ni har! Älskar eran header:)
Fråga gärna något i min frågestund, http://juliaroz.myshowroom.se/2013/01/16/fragestund/#comment
Ha en bra kväll, kram:)

Datum: 2013-01-18 - Tid: 19:01:58
Hemsida/blogg: http://juliaroz.myshowroom.se
Postat av: Vera

Vilken otroligt söt blogg ni har ♥ ♥

Kram

Datum: 2013-01-18 - Tid: 20:51:13
Hemsida/blogg: http://vera.weride.se
Postat av: ELIN

Jätte fin blogg! Jag har startat upp en ny blogg och det skulle vara jätte kul om du vill kika in och lämna en kommentar om hur du tycker den är? Hoppas du får en bra lördag:)

Datum: 2013-01-19 - Tid: 11:23:25
Hemsida/blogg: http://www.nattstad.se/elintal%C3%A5sen

Skriv kommentaren här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-m@il: (publiceras ej)

blogg:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0